Silva Jardineria

  • Equip de jardiners professionals per manteniment de boscos

Silva Jardineria de La Garriga, una empresa puntera en el sector de la jardineria. Som una empresa jove, creada l'any 2008, per professionals amb àmplia experiència en el sector forestal.

Treballem amb el màxim compromís, rigor i serietat, amb l'únic objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients, fet que ens ha ajudat a fer-nos un lloc en el mercat i a treballar per moltes empreses i administracions públiques.

A continuació adjuntem els diferents serveis que oferim en diferents especialitzacions:
Neteja i desbrossaments de finques, poda i tala d’arbres, poda urbana, trituració de residus "Verds", eliminació de soques, fabricació i manteniments de jardins.

El nostre equip el formen professionals en plantilla d'entre cinc i deu treballadors i disposem de capacitat de contractació per satisfer les necessitats en treballs puntuals.

Disposem d’un servei professional de prevenció aliè que ens assessora i fa el seguiment de tot el que envolta el riscos laborals. Som conscients que les nostres activitats comporten un risc important i per aquest motiu seguim rigorosament el pla de prevenció.

El nostre equipament tècnic especialitzat en jardineria destaquen vehicles tot terreny amb arades i maquinària de tall en alçada.

Disposem de tots els certificats necessaris, nacionals i internacionals:

Asociación española de Arboricultura